Disclaimer

Reishoedje.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde artikelen. Reishoedje.nl is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Tevens is Reishoedje.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar verwezen wordt.

Copyrights

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Reishoedje.nl, tenzij anders vermeld. Niets van het op deze website geplaatste materiaal mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt, noch worden opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Reishoedje.nl en vermelding van Reishoedje.nl.

Van wie is Reishoedje?

Dit Reishoedje is van Maria. Op reis gaat Reishoedje altijd met haar mee. Vaak naar zonnige oorden. In de kou wordt Reishoedje ingewisseld voor een reismuts. Maar dat klinkt zo raar. Vandaar de naam Reishoedje!

Instagram

Facebook